Word lid van onze User Research Group

Maak jouw impact en draag bij aan de ontwikkeling van onze producten en de toekomst van e-mobiliteit. We waarderen je ideeën en ervaringen en willen van je leren.

Word nu lid

Wat willen we leren?

Je feedback is zeer waardevol voor ons. Door te delen wat je frustreert of motiveert en wat je helpt of belemmert bij je prestaties, help je ons om onze producten voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat ze aan jouw behoeften voldoen. Onze onderzoekers voeren talloze onderzoeken uit waarbij jouw input de cruciale leidraad is om de juiste vragen te stellen. Jouw feedback helpt bij het maken van noodzakelijke veranderingen die er echt toe doen.

Hoe word je lid van onze User Research Group?

1

Aanmelden

Neem een paar minuten de tijd om onze enquête in te vullen. Zo kunnen we je uitnodigen voor studies die aansluiten bij je activiteiten en interesses. Hoe meer informatie je ons geeft, hoe meer kans je krijgt om ons feedback te geven.
2

Kies een timeslot

Als je een potentiële match bent voor een aankomend onderzoek, zal een onderzoeker je een uitnodiging e-mailen met instructies over hoe je een tijdslot kunt kiezen dat voor jou geschikt is. Maak je geen zorgen als je niet beschikbaar bent voor een bepaald onderzoek - we voeren veel verschillende onderzoeken uit en er zullen in de toekomst andere mogelijkheden zijn om deel te nemen.
3

Deelnemen en profiteren

Zolang je een internetverbinding hebt, kun je vanaf elke locatie meedoen. Al onze onderzoeken worden online uitgevoerd. Als blijk van waardering voor je tijd en deelname kunnen we je een kleine beloning aanbieden na het voltooien van een onderzoek. We nemen je privacy serieus en gaan uiterst zorgvuldig om met alle persoonlijke informatie die je met ons deelt. Zie voor meer informatie ons Privacybeleid.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Rechtstreeks contact met onze productontwikkelingsteams

Kortingen, coupons en cadeaubonnen

Vroege toegang tot bètafuncties

De mogelijkheid om onze producten te beïnvloeden en te verbeteren

Een kijkje achter de schermen bij gebruikersonderzoek

En natuurlijk om op te kunnen scheppen!

Wat voor soort onderzoek doen we?

Enquêtes

Een enquête is een snelle en gemakkelijke manier voor ons om je gedachten en meningen te verzamelen. Het is een vragenlijst die je online kunt invullen. Het invullen van enquêtes duurt meestal maar 5-10 minuten.

Gebruikersinterviews

We houden interviews om meer te weten te komen over jouw ervaring met onze producten en je dagelijkse uitdagingen. Je spreekt één op één met een UX-onderzoeker via audio- of videoconferentie. Een interview duurt meestal 1 uur.

Bètatesten

Geef samen met ons vorm aan de toekomst van onze producten door als een van de eersten onze nieuwe functies te testen. Jouw feedback is cruciaal om ons te helpen onze releases te verbeteren en te verfijnen.

Bruikbaarheid testen

Je wordt gevraagd om een reeks korte taken uit te voeren met onze producten terwijl je je gedachten en gevoelens deelt met een UX-onderzoeker. De test wordt één-op-één afgenomen en duurt meestal ongeveer een uur.

Doe mee en maak het verschil

Word lid van de User Research Group

FAQS

We zijn op zoek naar zowel onze bestaande gebruikers als mensen die nog geen gebruik hebben gemaakt van CHARGE NOW. Ervaring met een elektrisch voertuig is echter een voordeel.
Je hebt de mogelijkheid om tijdens het registratieproces de methode van deelname van je voorkeur te kiezen. Als je een uitnodiging voor een interview ontvangt, kun je nog steeds beslissen hoe je wilt deelnemen.
We vragen je toestemming om alle gebruikersinterviews en bruikbaarheidstestsessies op te nemen. Om je privacy te beschermen, de-identificeren we alle opnames en onderzoeksgegevens en slaan we deze gescheiden van persoonlijke informatie op. Als je opnames van onderzoekssessies of enquêtereacties die betrekking hebben op jou wilt laten verwijderen, kun je op elk gewenst moment contact met ons opnemen via dataprotection@digitalchargingsolutions.com.
Onze correspondentie met jou is beperkt tot maximaal één keer per maand en heeft alleen betrekking op ons gebruikersonderzoek. We sturen je geen marketing- of promotiemateriaal.
Contacteer ons rechtstreeks om op elk moment de groep te verlaten.

Bekijk alle FAQ's