Haal het maximale uit je elektrische ervaring

Geniet van naadloze e-mobiliteit dankzij vier belangrijke voordelen. Bekijk ze hieronder!

Aan de slag

Volledige prijstransparantie

Je kunt CHARGE NOW met ons tarief gebruiken en eenvoudig je uitgaven bijhouden. Controleer actuele prijzen op elk moment. Bezoek gewoon onze tariefpagina en kaart.
CHARGE NOW laadkaart

Volledig laadgemak

Geniet moeiteloos van elektrische mobiliteit: met één contract, één kaart en één toegang.

Je hoeft niet langer met meerdere kaarten te jongleren en de kosten te tellen. In plaats daarvan kan je met de CHARGE NOW-laadkaart op 200.121 oplaadpunten* in heel Europa laden. Bovendien ontvang je een enkele factuur met al je laadsessies in je eigen munteenheid.

CHARGE NOW laadnetwerk op kaart van Europa

Steek grenzen over met één enkel contract

Laad je elektrische voertuig op aan een van de 200.121 oplaadpunten* in 23 Europese landen. Waar je ook bent, met CHARGE NOW heb je snel en gemakkelijk toegang, of je nu een weekendje weg bent of met het gezin op vakantie gaat.

Wij breiden ons netwerk voortdurend uit en voegen nieuwe laadstations toe. Kijk op de kaart om oplaadpunten langs de route naar je volgende bestemming te vinden!

Zelfs als je je EV in landen met verschillende munteenheden laadt, zal je factuur altijd in je eigen munteenheid zijn opgesteld. Zo blijven alle kosten volledig transparant.

CHARGE NOW gebruik en kostenoverzicht

In een oogopslag

Controleer je verbruik en facturen online in het CHARGE NOW-portaal. Op die manier heb je altijd een volledig overzicht van alle laadsessies, inclusief de datum, de duur van de sessie, het aantal kWh dat is geladen en de kosten. Je kunt je contracten eenvoudig thuis boeken en beheren.

In het portaal kan je ook je persoonlijke profiel bijwerken, extra pakketten boeken (indien beschikbaar voor je land) en wijzigingen aan je contract aanbrengen.

Weg met de angst voor je bereik dankzij Route Planner Plus

Route Planner Plus optimaliseert je route door automatisch laadstations toe te voegen op basis van je persoonlijke eisen, voertuigtype en andere gegevenspunten zoals het weer en de toekomstige beschikbaarheid van laadstations. Zodat je elke keer rustig op je bestemming aankomt.

FAQ's

  • Internationaal opladen, zonder de noodzaak van meerdere kaarten of extra contracten met andere providers.
  • Een van de grootste netwerken in heel Europa.
  • Aantrekkelijke en volledig transparante laadprijzen en laadsessies - online en in de maandelijkse factuur.
  • Voortdurende ontwikkeling door innovatieve functies.
  • CHARGE NOW integreert gegevens van oplaadpunten uit verschillende bronnen, standaardiseert ze en verbetert voortdurend de kwaliteit van de gegevens op basis van vele jaren ervaring.

Ons product geeft je toegang tot een van de grootste netwerken van Europa. Ons netwerk is beschikbaar over de grenzen heen. Je kunt dus laden aan elk laadstation in ons netwerk.

De app is heel eenvoudig in gebruik. In een notendop: na inloggen kun je kiezen uit honderden oplaadpunten, erop filteren, de routebeschrijving naar het adres van de oplaadpunten krijgen en laadsessies beginnen en beëindigen.
Het is ook mogelijk om je account- en contractgegevens te bekijken, favorieten aan te maken en nog veel meer!

 

Download de app in de Apple Store: https://apps.apple.com/app/id1553255617

Download de app uit de Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digitalchargingsolutions.b2c

Dit is je fysieke verificatiemiddel om je auto aan onze laadstations te kunnen laden. Wanneer je bij een geselecteerd station bent, houd je gewoon je kaart tegen de kaartlezer en daarmee kun je de laadsessies beginnen/stoppen.

Bekijk alle FAQ's

Word vandaag nog lid en laad je elektrische voertuig overal en altijd op

Aan de slag

* De compatibiliteit van connectoren hangt af van het automodel.