Haal het maximale uit je elektrische ervaring

Geniet van naadloze e-mobiliteit dankzij vier belangrijke voordelen. Bekijk ze hieronder!

Aan de slag

Volledige prijstransparantie

Je kunt CHARGE NOW met ons tarief gebruiken en eenvoudig je uitgaven bijhouden. Controleer actuele prijzen op elk moment. Bezoek gewoon onze tariefpagina en kaart.
CHARGE NOW laadkaart

Volledig laadgemak

Geniet moeiteloos van elektrische mobiliteit: met één contract, één kaart en één toegang.

Je hoeft niet langer met meerdere kaarten te jongleren en de kosten te tellen. In plaats daarvan kan je met de CHARGE NOW-laadkaart op 200.121 oplaadpunten* in heel Europa laden. Bovendien ontvang je een enkele factuur met al je laadsessies in je eigen munteenheid.

CHARGE NOW laadnetwerk op kaart van Europa

Steek grenzen over met één enkel contract

Laad je elektrische voertuig op aan een van de 200.121 oplaadpunten* in 23 Europese landen. Waar je ook bent, met CHARGE NOW heb je snel en gemakkelijk toegang, of je nu een weekendje weg bent of met het gezin op vakantie gaat.

Wij breiden ons netwerk voortdurend uit en voegen nieuwe laadstations toe. Kijk op de kaart om oplaadpunten langs de route naar je volgende bestemming te vinden!

Zelfs als je je EV in landen met verschillende munteenheden laadt, zal je factuur altijd in je eigen munteenheid zijn opgesteld. Zo blijven alle kosten volledig transparant.

CHARGE NOW gebruik en kostenoverzicht

In een oogopslag

Controleer je verbruik en facturen online in het CHARGE NOW-portaal. Op die manier heb je altijd een volledig overzicht van alle laadsessies, inclusief de datum, de duur van de sessie, het aantal kWh dat is geladen en de kosten. Je kunt je contracten eenvoudig thuis boeken en beheren.

In het portaal kan je ook je persoonlijke profiel bijwerken, extra pakketten boeken (indien beschikbaar voor je land) en wijzigingen aan je contract aanbrengen.

Weg met de angst voor je bereik dankzij Route Planner Plus

Route Planner Plus optimaliseert je route door automatisch laadstations toe te voegen op basis van je persoonlijke eisen, voertuigtype en andere gegevenspunten zoals het weer en de toekomstige beschikbaarheid van laadstations. Zodat je elke keer rustig op je bestemming aankomt.

FAQ's

Je kunt je voucher inwisselen in ons webportaal:

log in op je klantenaccount.
- Klik op 'Contract'.
- Klik op 'Voucher inwisselen'.
- Voer je codenummer in het gratis voucherveld in.
- Klik op 'Voucher controleren'.

Als je verdere hulp nodig hebt, neem dan contact op met de Klantenservice, waarvan je de contactgegevens kunt vinden op onze website in het onderdeel Support onder 'Contacteer Support'.

Als je niet in staat bent je laadsessie te beginnen, overweeg dan de volgende aanbevelingen:

Controleer vooraf met de app of het oplaadpunt beschikbaar of buiten gebruik is.

Als je via de app wilt authenticeren, controleer dan eerst of het laadstation authenticatie via de app of de QR-code toestaat. Je kunt dit te weten komen door in je app op het betreffende laadstation te klikken. Als dit mogelijk is, gebruik dan de 'Start'-knop in de app in plaats van de QR-code te scannen die aan het laadstation is bevestigd.

Neem bij technische of fysieke problemen eerst contact op met de laadpaalexploitant. Je vindt het telefoonnummer van de servicehotline van de exploitant op het betreffende laadstation.

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de Klantenservice, waarvan je de contactgegevens kunt vinden op onze website in het onderdeel Support onder 'Contacteer Support'.

Je kunt je factuur bekijken en downloaden in ons webportaal:
log in op je klantenaccount.
- Klik op 'Factuur'.
- Klik op ' ⤓ ' om je factuur in pdf-formaat te downloaden.
- Klik op het pdf-bestand en open het.

Je kunt je betaalmethode wijzigen in ons webportaal.

Om je creditcard- of PayPal-gegevens te wijzigen:
- Log in op je klantenaccount.
- Klik op 'Account'.
- Scrol naar beneden naar 'Betalingsgegevens'.
- Klik op de functie 'Bewerken' aan de rechterkant (potloodsymbool).

Bekijk alle FAQ's

Word vandaag nog lid en laad je elektrische voertuig overal en altijd op

Aan de slag

* De compatibiliteit van connectoren hangt af van het automodel.