ChargeNow se spreminja v BMW Charging in MINI Charging.

Preselili smo se!

Ste že registriran uporabnik?

Odlično! Veseli nas, da že uporabljate našo obširno polnilno omrežje.

BMW Charging.

Če ste voznik vozila BMW, lahko svoj obstoječ račun ChargeNow za BMW Charging uporabljate še naprej. BMW Charging vam ponuja enako storitev, ki ste je že navajeni s ChargeNow. Razvili smo dodatne uporabne funkcije za še izboljšano doživetje polnjenja.

MINI Charging.

Če ste voznik vozila MINI, imate sedaj možnost, da se preselite v našo novo polnilno storitev MINI Charging. MINI Charging združuje zanesljivost polnilne storitve premium kakovosti z urbanim dizajnom znamke MINI. Za uporabljanje storitve se prijavite v BMW Charging, odpovejte obstoječo pogodbo in se ponovno brezplačno prijavite pri MINI Charging. Če bi raje ohranili svojo obstoječo pogodbo, lahko BMW Charging preprosto uporabljate naprej.

Ste nov uporabnik?

Veseli nas, da želite pri nas polniti svoje vozilo. Tukaj poiščite polnilno storitev, ki vam ustreza:

Za voznike vozil BMW.

Registrirajte se pri BMW Charging in imejte korist od enega največjih javnih polnilnih omrežij Evrope.

Le za voznike vozil MINI.

Registrirajte se pri MINI Charging in imejte korist od enega največjih javnih polnilnih omrežij Evrope.

Pogosta vprašanja in odgovori

Pogodbo že imam. Se moram na novo registrirati?

Ne, kot uporabnik ChargeNow ste bili samodejno prevzeti v BMW Charging. Sedaj lahko brez težav uporabljate storitev BMW Charging z obstoječo prijavo, ne da bi se morali ponovno registrirati. Če ste voznik vozila MINI, imate sedaj možnost, da svoj račun ročno preselite v našo novo polnilno storitev MINI Charging. Vse, kar morate narediti, je, da se prijavite s svojo obstoječo prijavo v BMW Charging, odpoveste svojo obstoječo pogodbo in se ponovno registrirate pri MINI Charging. Če bi raje ohranili svojo obstoječo pogodbo, lahko BMW Charging seveda preprosto uporabljate naprej.

Lahko še naprej uporabljam kartico RFID za ChargeNow?

Da, z novo ponudbo BMW Charging boste lahko uporabljali svojo kartico RFID za ChargeNow. Če se prijavljate za MINI Charging, v postopku naročite novo kartico RFID za MINI Charging.

Ali je možno, da se pri MINI Charging prijavim z obstoječim računom ChargeNow?

Ne, žal podatkov za prijavo ChargeNow ni mogoče uporabiti za MINI Charging. Za uporabo MINI Charging se s prijavnimi podatki prijavite od 01. 07. 2020 pri BMW Charging, odpovejte že obstoječo pogodbo in se ponovno prijavite pri MINI Charging. Začetni datum nove pogodbe za MINI Charging lahko določite na končni datum obstoječe pogodbe.

Se lahko že registriram pri MINI Charging?

Da. Če ste voznik vozila MINI, lahko MINI Charging uporabljate od marca 2020. Če ste obstoječi uporabnik ChargeNow in želite uporabljati MINI Charging, se prijavite s prijavnimi podatki za ChargeNow od 01. 07. 2020 pri BMW Charging, odpovejte že obstoječo pogodbo in se ponovno prijavite pri MINI Charging. Začetni datum nove pogodbe za MINI Charging lahko določite na končni datum obstoječe pogodbe.